Inzamelen van kleding, meubels en goederen

verzamelen bij busjeOp de laatste zaterdag van de maand (behalve juli en december) staat achter de kerk (Zijde 11 in Boskoop) een bestelauto waar u kleding, beddengoed etc. kunt inleveren. De auto staat daar van 9:00 uur tot 12:30 uur.
U kunt de kleding ook iedere maandag bij onze opslagruimte (de oude gymzaal aan de Von Sieboldstraat in Boskoop) brengen. Daar zijn medewerkers van de SOEB aanwezig tussen 9 en 12 uur. We vragen u de spullen in gesloten plastic zakken of dozen, schoon en heel, aan te leveren.
Wat ontvangen wij graag?
Schone en hele kleding, lakens, slopen, dekens, handdoeken, theedoeken, gordijnen etc. zijn heel welkom. Ook kleine meubelen, bedden en matrassen en speelgoed kunnen wij goed gebruiken. Daarnaast zijn we voor ons Project “Thuisverpleging” heel blij met medische en verpleegkundige artikelen, zoals overgebleven incontinentie en verbandmaterialen, looprekken, po en douchestoelen etc.
Waar gaat de kleding naar toe?
Wij steunen de kerken in Osorhei, een dorp in Roemenië. Zij houden verkopingen, met de opbrengst worden arme gezinnen en bejaarden geholpen.
Een ander gedeelte van de kleding en alle meubels en huisraad gaat naar Caritas, onze partner organisatie in Roemenië. Zij exploiteren een kringloopwinkel in de stad Oradea die in een grote behoefte voorziet. Met de opbrengst worden onder andere 4 verpleeg- en verzorgingshuizen gerund, maar ook voedsel projecten.
Wij vragen u zoveel mogelijk zelf de kleding en andere materialen te brengen, wij zijn niet in het bezit van een bestelbus. 
Mocht het toch niet lukken neem dan contact op met Piet Beukenkamp (0172 231642, 06-51765182) of Bert van Bruggen (06-22600342) om te overleggen over een alternatieve mogelijkheid.