Wij zijn verhuisd en gaan weer open!

Januari 2023

Vanaf 30 januari kunt u weer op maandag van 9-12 uur uw goederen in leveren op onze nieuwe locatie: Biezen 42 in Boskoop.

December 2022

Goed nieuws!! Per 1 januari 2023 kunnen wij midden in Boskoop een loods huren die groot genoeg is voor ons werk. Wij zijn heel blij dat na 2 jaar zoeken we eindelijk iets gevonden hebben. Er moet nog heel wat werk verricht worden voordat wij eind januari weer open gaan.

Vanaf 20 december zijn wij dan ook gesloten en nemen geen goederen in. Er gaat nog een transport naar Roemenië en een deel transport naar Oekraïne. Op 5 januari moet onze huidige opslag leeg zijn. Daarna wordt het afgebroken en maakt plaats voor sociale woning bouw.

September 2022

SOEB heeft sinds 2015 een beheersovereenkomst met de gemeente Alphen aan den Rijn voor het gratis gebruik van de oude gymzaal van de Immanuelschool (school is afgebroken). Deze overeenkomst is per 1 januari 2023 opgezegd. Wij wisten dat we ooit opzoek zouden moeten voor een andere opslag. Daar zijn wij vorig jaar mee begonnen. Maar alles wat van gemeentezijde leeg komt te staan wordt afgebroken of gebruikt voor de asielzoekers of vluchtelingen uit Oekraïne. Voor bedrijfsruimten of loodsen wordt een marktconforme huurprijs gevraagd. Voor de ruimte (250-300 m2) die wij nodig hebben komt dat al snel op €25.000,- per jaar. Dat kunnen we niet betalen. De stichting verdient niets, wij zijn totaal afhankelijk van donaties of fondsen en van bedrijven die ons financieel willen ondersteunen.

SOEB kan niet stoppen!! Onze hulp is in Roemenië en Oekraïne meer dan nodig.

WIE KAN ONS HELPEN! Voor meer vragen bel 06-51765182